TRACTAMENTS LÀSER

GENESIS®LIMELIGHT®VASCULAR

GENESIS®

El làser Genesis® és el tractament estrella de rejoveniment facial. Millora la textura i la qualitat de la pell. Indicat pels 12 mesos de l’any!

BENEFICIS


Rejoveniment de la pell

Genera nou col·lagen i elastina

Redueix les arrugues fines facials

Millora les cicatrius causades per l’acne

Tràfic discromies vasculars 

Elimina la rosàcia

Disminueix els porus dilatats

Previous slide
Next slide

Aparatologia facial

El làser Genesis® de Cutera és una solució per a la salut cutània general, amb múltiples funcions i adequada per a totes les èpoques de l’any i tota mena de pells. És un làser de Neodimi Yag 1064 nm, aquesta longitud d’ona llarga permet tractar de forma segura tots els fototips de pell (I-VI), com que no actua sobre l’epidermis i sí a la dermis profunda. Té la capacitat de generar densitats d’energia alta en polsos prou curts (des de microsegons a mil·lisegons), amb la finalitat de tractar estructures de diferents mides i profunditat a la pell. D’aquesta manera actua sobre els cromòfors diana, melanina i hemoglobina que estan a més profunditat. L’excel·lent potència d’aquest làser permet aquest tractament exclusiu que a més de produir canvis texturals associats a la pell envellida, proporciona a la mateixa sessió el foto rejoveniment 3D. El resultat de tot aquest procés és una millora en la textura de la pell, disminució de la mida del porus i reducció de la petita arruga superficial.

pictograma-resultat

RESULTAT: Immediat

pictograma-sessions

DURADA: de 6 a 10 sessions

APLICACIÓ: 30 minuts

pictograma-anestesia

ANESTÈSIA: No necessària

LIMELIGHT® (TAQUES)

Què és Limelight®?

Limelight® és una nova tècnica no invasiva de revitalització cutània que es realitza mitjançant el sistema Limelight® de Cutera. El procediment brinda l’oportunitat de millorar el to de la pell i les imperfeccions superficials associades a l’envelliment i a l’exposició solar.

ÉS IDEAL PER TRACTAR…

Venetes

Taques solars de rostre, coll, escot i mans

Taques d’acne

Telangièctasi

Enrogiment del rostre

Previous slide
Next slide
imatge-laser-limelight

Aparatologia facial

El tractament de rejoveniment facial LimeLight® és un procediment nou, no invasiu, per al tractament de lesions de pigmentació i vasculars benignes utilitzant LimeLight® de Cutera. El procediment ofereix l’avantatge de millorar les imperfeccions de to de pell i de superfície associades amb l’envelliment i la foto-envelliment. El tractament LimeLight® rejoveneix la pell i redueix l’aparició d’imperfeccions de la superfície, pot ajudar a tractar l’envermelliment i altres decoloracions de la pell i és especialment útil en el tractament de les taques de cafè clar causades pel dany solar i l’envelliment que abans eren difícils de tractar.

pictograma-resultat

RESULTAT: Immediat

pictograma-sessions

DURADA: valoració mèdica a la consulta

APLICACIÓ: 30 minuts

pictograma-anestesia

ANESTÈSIA: No necessària

LÀSER VASCULAR

El Làser Vascular Cutera emet polsos d’energia lumínica que travessen la pell sense danyar-la i coagulen la sang de l’interior de la vena. De manera que el got es destrueix i el nostre organisme el reabsorbeix. Gràcies a la fotocoagulació moltes de les venes més petites desapareixeran al moment.

ÉS IDEAL PER TRACTAR…


Telangièctasi facial / corporal

Venes blaves periorbitàries (ulls)

Punts rubí o cap de vena

Capil·lars

Aranyes vasculars

Aparatologia facial

El làser Vascular Cutera emet polsos d’energia lumínica que travessen la pell sense fer-la malbé i coagulen la sang de l’interior de la vena. De manera que el got es destrueix i el nostre organisme el reabsorbeix. Gràcies a la fotocoagulació, moltes de les venes més petites desapareixeran al moment. Mentre que les més grans poden trigar uns dos mesos a desaparèixer després del tractament. Immediatament, el flux sanguini es reubicarà exactament on ha d’anar. Que és cap a les venes que estan a més profunditat de la superfície cutània. La longitud dʻona dʻaquest làser permet que sigui apte per a tots els tons de pell.

pictograma-resultat

RESULTAT: Immediat

pictograma-temps-2

APLICACIÓ: 15 minuts

pictograma-sessions

DURADA: d’1 a 3 sessions

GENESIS® ULLERA PIGMENTADA

Aparatologia facial

El làser Genesis® de Cutera és una solució per a la salut cutània general, amb múltiples funcions i adequada per a totes les èpoques de l’any i tota mena de pells. A més de produir canvis texturals associats a la pell envellida, té un programa especial d’ajuda a la despigmentació de la ullera quan té un to fosc que produeix l’efecte de mirada cansada. El tractament, a més, proporciona a la mateixa sessió el foto rejoveniment 3D.

Previous slide
Next slide
pictograma-resultat

RESULTAT: a partir de 15 dies

pictograma-sessions

DURADA: a partir de la segona sessió

pictograma-temps-2

APLICACIÓ: 15 minuts

pictograma-anestesia

ANESTÈSIA: No necessària

TRACTAMENT 2D (LIMELIGHT® + GENESIS®)

La teràpia de revitalització cutània de xeo® consisteix en una intervenció combinada de dues fases que ofereix una sinergia de resultats amb menys sessions de tractament.

xeo® 2D combina LimeLight® i el làser Genesis® per reduir les taques marrons, l’envermelliment, les cicatrius i altres imperfeccions cutànies. És una intervenció no invasiva sense temps d’inactivitat.

Previous slide
Next slide

La teva confiança és el nostre millor resultat!