TRACTAMENTS CORPORALS

ZIONIC®COOLTECH®LINFOPRESS EVOLUTION PRO

ZIONIC – REMODELACIÓ CORPORAL

ZIONIC és coneguda per la seva eficàcia en la remodelació corporal, la reducció de greix,la fermesa de la pell i la tonificació, tot en un únic tractament. Aquesta tecnologia avançada, reconeguda a tot el món, ofereix resultats excepcionals gràcies al disseny innovador i potent.

ZIONIC combina dues tecnologies, un sistema de massatge actiu rotacional profund (MARP) i radiofreqüència resistiva monopolar de 448Hz(RES), lo que ens permet tractar teixitis profunds combinant la terapia biomecànica eficaç i segura que estimula el teixit muscular completant el tractament de radiofreqüència.

BENEFICIS

Remodelació corporal

Reafirmació i tonificació

Reducció de greix

Celulitis I II III

PREUS

  • 1 sessió – 59€
  • 6 sessions – 330€ (55€ sessió)
  • 12 sessions – 540€ (45€ sessió)

Preus per zona – 2 zones +15€ sessió

A BedeLaser, ens sentim orgullosos d’oferir als nostres clients accés a les millors tecnologies disponibles. Amb ZIONIC, pots confiar en una solució provada i efectiva recolzada per anys de recerca i desenvolupament.

Si cerques una solució fiable per transformar el teu cos, ZIONIC a BedeLaser és l’elecció perfecta. Uneix-te a nosaltres i descobreix el poder de aquesta avançada tecnologia de radiofreqüència rotativa.

pictograma-resultat

RESULTAT: Immediat

pictograma-sessions

NÚM DE SESSIONS: Personalitzat

APLICACIÓ:  30 a 60 minuts

pictograma-anestesia

ANESTÈSIA: No necessària

COOLTECH – CRIOLIPOLISIS

 

COOLTECH és molt més que un tractament; és una solució innovadora que us brinda resultats excepcionals sense cirurgia. Amb CoolTech, pots aconseguir els mateixos resultats que una liposucció, però de manera no invasiva i sense temps de recuperació.

Imagina desfer-te dels dipòsits de greix no desitjats en àrees
problemàtiques com l’abdomen, les cuixes o els flancs, tot sense passar pel quiròfan. Amb CoolTech, això és possible. La nostra avançada tecnologia de criolipòlisi apunta selectivament a les cèl·lules de greix, refredant-les i eliminant-les de forma segura i eficaç.

 

ÉS IDEAL PER TRACTAR…

Excés de greix 

PREUS

  • 1 sessió – 225€
  • Pack de 2 sessions – 390€
A BedeLaser, ens enorgulleix oferir als nostres clients una alternativa segura i efectiva a la liposucció tradicional. Amb CoolTech, pots esperar resultats visibles i duradors que et faran sentir segur i segur al teu propi cos.
pictograma-resultat

RESULTAT: A les 3 setmanes

pictograma-sessions

DURADA: valoració a la consulta

APLICACIÓ: 70 minuts

pictograma-anestesia

ANESTÈSIA: No necessària

LINFOPRESS EVOLUTION PRO – PRESSOTERÀPIA

Des de combatre la cel·lulitis fins a tonificar i millorar la circulació, Linfopress Evolution Pro ofereix una àmplia gamma de beneficis per a la teva salut i bellesa.

Amb programes específics per a cel·lulitis (Grau I-III), tonificació muscular, circulació, retenció de líquids, drenatge limfàtic, recuperació postpart, pre-liposucció i relaxació, la nostra tecnologia de radiofreqüència mèdica et brinda una experiència personalitzada i efectiva.

BENEFICIS


Cel·lulitis I II III

Tonificació muscular

Circulació

Retenció de líquids

Drenatge limfàtic

Recuperació post-part

Pre-liposucció

Relaxació

PREUS

  • 1 sessió – 35€
  • Pack de 5 sessions – 145€
A BedeLaser, ens comprometem a brindar-te solucions que realment marquin la diferència en el teu benestar. Amb Linfopress Evolution Pro, podeu confiar en una tecnologia avançada recolzada per l’experiència del nostre equip professional.
pictograma-resultat

RESULTAT: Immediat

pictograma-temps-2

APLICACIÓ: De 30 a 60 minuts

La teva confiança és el nostre millor resultat!