PREGUNTES FREQÜENTS

Aquí podràs trobar resposta, a totes aquelles preguntes que et fas amb més freqüència o que tens al cap. Des de Bedelaser, i amb el nostre selector de respostes, et volem ajudar a trobar la resposta de la manera més ràpida i senzilla.

La principal diferència és que l’alta potència que aconsegueix un làser mèdic no l’aconsegueix un estètic, per la qual cosa, el resultat és més ràpid, durador i segur. A més, comptar amb la intervenció d’un especialista ens garantirà en tot moment que el tractament s’està aplicant correctament en funció de les necessitats de cada pacient, i no utilitzant el mateix tractament per a tothom. D’aquesta manera, sense que el cost del tractament sigui superior, els resultats estaran garantits. Segur que coneixeu a algú que fa anys que realitza la depilació làser i continua tenint pèl. Això és pel fet que utilitzen làser de baixa potència.

El tractament Primelase està indicat per a tots els pacients que busqueu d’una depilació definitiva, segura i amb excel·lents resultats. Per a valorar si ets candidat a aquest tractament és indispensable acudir a una cita de valoració on es considerin alguns factors com el color i tipus de pell, les característiques del pèl i alguns antecedents d’importància. Posterior a això, se t’indicaran les sessions necessàries perquè tinguis els resultats esperats amb el millor equip de depilació del mercat.

La depilació amb la plataforma Primelase Excellence és apta per a tota classe de pell, sempre tenint en compte els criteris d’exclusió per a tractaments làser. Gràcies al fet que compta amb aplicadors de 4 longituds d’ona diferents (755 nm, 810 nm, Blend (810 nm-940 nm-1060 nm) i 1060 nm) és possible depilar tots els fototips de pell (I al VI escala Fitzpatrick) de manera segura i eficaç. Els aplicadors més eficaços i assegurances per als fototips V i VI són el Blend i el 1060nm.

Si, el sistema Primelase Excellence compta amb diverses característiques que permet el seu ús durant l’estiu i amb pell bronzejada:

a) la manera dinàmica de baixa fluència que realitza diverses passades sobre la mateixa zona, que produeix una acumulació de calor en el pèl en condicions segures per a la teva pell.

b) dos nous aplicadors de díodes de làsers d’alta potència amb longituds d’ona que escalfen poc la pell: l’aplicador 1060 nm i l’innovador aplicador Blend (810+940 nm+1060 nm), el qual inclou 3 longituds d’ona que es barregen simultàniament en cada tret i que permet distribuir l’energia en diferents profunditats i així protegir la pell de possibles lesions tèrmiques. Per a avaluar el bronzejat es recomana sempre utilitzar un test de fototip que tingui en compte els hàbits de bronzejat, per a determinar el fototip equivalent de la pell bronzejada. També es recomana realitzar una prova en la pell i avaluar-ho.

La depilació làser requereix diverses sessions per diferents motius. En primer lloc, durant un tractament, només es pot eliminar el pèl que es troba en fase de creixement, és a dir, en fase anàgena. En segon lloc, no és possible en una única sessió eliminar totes les cèl·lules germinatives del pèl; la quantitat més gran de cèl·lules s’eliminen en les primeres sessions i les que queden es van eliminant en sessions posteriors. El nombre de sessions dependrà de la zona a tractar, el gruix i color del pèl, el fototip cutani i les necessitats específiques de cada pacient. Però, sobretot, dependrà de la potència del làser, ja que com més elevada sigui la potència del làser, més cèl·lules podrem eliminar en cada sessió. De manera orientativa, les sessions poden variar entre 6 o 10, sempre depenent del criteri del professional i del tipus de pèl del client.

La depilació Primelase Excellence aconsegueix l’eliminació permanent de pèl mitjançant sessions successives. La potència superior del nostre equip assegura els millors resultats del mercat en l’eliminació del pèl. No obstant això, la qualitat de la depilació no sols depèn de l’equip sinó, també, de la mena de pacient. Els cabells fins, clars i pells fosques són més difícils de depilar comparat amb pacients de pell clara i pèl fosc. No obstant això, Primlasse Excellence ofereix resultats excel·lents en tots dos casos.

El temps entre sessions, regularment, és d’1,5 a tres mesos, depenent de cada persona.

1. Evitar medicaments o suplements fotosensibles 3 dies previs al tractament.

2. Rasurar les àrees de tractament 24 hores abans del procediment (evitar la depilació amb mètodes de tall o arrencament del pèl).

3. Evitar solàriums o exposició al sol 3 dies previs al tractament.

4. El dia de tractament, evitar l’ús de cremes, desodorants, olis o qualsevol producte en l’àrea de procediment.

Depilar amb Primelase és ràpid, perquè permet treballar en manera estàtica fins a 3 trets per segon i en manera de dinàmic fins a 10 trets per segon. La durada depèn de l’amplitud de la zona i de la grandària de l’espot. Per exemple, amb la grandària 30×9 pots fer cames completes en 12 minuts, braços complets en 9 minuts, esquena en 4 minuts i axil·les en 1 minut.

El dolor ocasionat per la depilació làser és menor com més gran és la potència del làser. Això es deu al fet que la sensació de dolor disminueix amb la durada del pols i només és possible quan el làser és realment d’alta potència com el Primelase de 4.800 W. És evident que, com més duri el pols (làsers de baixa potència), més dolor sentirà el pacient. A més, Primelase Excellence compta amb un sistema de refredament de safir, encarregat de refredar la pell durant tot el tractament, fent així que el tractament sigui molt ben tolerat pel pacient, especialment en pacients amb alta densitat de pèl, o bé amb una baixa tolerància al dolor. També, compta amb dues maneres de depilació i una durada de pols ultracurta, que s’adaptaran a cada cas amb la màxima eficàcia i màxim confort del pacient.

Si, el tractament de depilació làser no t’impedeix realitzar cap de les teves activitats de la vida diària, ja que no té un temps de recuperació ni repòs. Únicament, et suggerim seguir les recomanacions posteriors al tractament, per a obtenir millors resultats.

1. Aplicar una crema o gel hidratant (tipus àloe vera o similars).

2. Evitar traumatismes i manipulacions en l’àrea de tractament.

3. Evitar l’exposició solar durant els primers 3 dies després del tractament.

4. Aplicar protector solar en la zona de tractament (30-50 SPF)

5. Evitar realitzar banys calents, aigües termals, saunes o activitats que impliquin alta sudoració els primers 3 dies després del tractament.

Són moltes les dones que abans de quedar embarassades es trobaven seguint un tractament de depilació làser per a eliminar el pèl de manera definitiva en determinada part del cos. La veritat és que una vegada que la dona s’assabenta que està en període de gestació, s’han de suspendre les sessions de depilació, perquè el làser està contraindicat durant l’embaràs. Però i què passa després del part?

Els canvis que el cos femení travessa, durant els 9 mesos de gestació, poden fer que el pèl es modifiqui i llueixi més gruixut i abundant, fins i tot en aquelles zones que havien estat prèviament tractades amb làser. Davant aquest escenari, sorgeixen una infinitat de dubtes, però la més comuna és si es pot reprendre la depilació definitiva durant la lactància. La depilació làser no està contraindicada durant la lactància, per això, davant el dubte de si puc depilar-me amb làser si estic alletant, la resposta és sí.

No obstant això, et recomanem que abans de sotmetre’t a una sessió ho consultis amb el teu metge, perquè en algunes dones els canvis del pèl per causa de l’embaràs solen durar fins sis mesos després del part. Si el pèl està feble o no es troba en una fase normal de creixement potser val la pena esperar una mica més. Així mateix, si estàs sofrint d’hirsutisme, el millor serà esperar que aquest procés finalitzi per a reprendre el teu tractament de depilació làser.

En conclusió, la lactància materna i la depilació làser són totalment compatibles, perquè el làser no pot afectar a la glàndula mamària i, per tant, no és capaç de causar cap mena de lesió ni a la mama ni a la producció de llet. El recomanable és esperar que hagin passat sis mesos després del part perquè el pèl es trobi en una fase de creixement normal i el tractament pugui oferir els resultats desitjats.

Això sí, al moment de sotmetre’t a una sessió, digues-li a l’especialista que no utilitzi cap mena d’anestèsia tòpica per a evitar la seva absorció i qualsevol efecte advers.

Et recomanem esperar un parell d’hores, després de la teva sessió de depilació, abans de maquillar-te. Això permetrà que la teva pell torni al seu estat natural abans d’aplicar qualsevol producte.

L'alta potència que aconsegueix un làser mèdic no l'aconsegueix un estètic, per la qual cosa el resultat és més ràpid, durador i segur